Hotel Content Productiebureau

360 graden fotografie

KIES JOUW 360 GRADEN FOTOGRAFIE NABEWERKING STIJL

Onze gasten kunnen ons nu ook vinden op Google Street View. Heel innovatief. Dank jullie wel voor het fijne contact Rutger.

WAAROM IS 360 GRADEN FOTOGRAFIE VAN BRUCHE ZO GOED?

360 graden foto’s is de manier om de klant van morgen bij jou binnen te krijgen. Het geeft online gebruikers de mogelijkheid om al vooraf de sfeer en beleving in jouw hotel of restaurant te ervaren. Een uniek middel wat nog weinig gebruikt wordt door anderen. Onze 360 graden fotografen werken met professionele apparatuur en software. Hiermee ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit beelden. En als kers op taart: onze 360 graden fotografie specialisten werken samen met Google Street View. De interactieve foto’s zijn dus ook via de zoekmachine vindbaar. Een unieke mogelijkheid en goed voor de online vindbaarheid. De virtuele tour door jouw hotel of restaurant is de manier om de nieuwe generatie te bereiken en aan te spreken. Onderscheid je van de rest en biedt een meerwaarde aan jouw online bezoeker.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN 360 GRADEN FOTOGRAFIE ?

Voor een virtuele tour door jouw hotel of restaurant is een goede voorbereiding nodig. Samen met de Bruche content manager kies je vooraf de beste ruimtes voor de virtual tour. Met onze 360 graden fotografie apparatuur komen we dan vervolgens bij jou langs op locatie. Vervolgens bespreken we op locatie de briefing kort met je door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Voordat we aan de slag gaan maken we alle ruimtes klaar. Van strak opgemaakte bedden tot een gespiegelde bar. We laten niks aan het toeval over en zorgen voor het ideale plaatje. Zodra alles klaar staat gaat de 360 graden fotograaf aan de slag. Iedere ruimte wordt met uiterste precisie en oog voor detail vastgelegd. Na de productiedag worden alle beelden bij elkaar gebracht en bewerkt. Vervolgens worden de 360 graden foto’s in de software verwerkt. Na de integratie met Google kunnen de online gebruikers een virtuele tour doen door jouw hotel of restaurant. Het is eventueel ook mogelijk om de software op jouw eigen website te gebruiken. Je krijgt dan van ons een stuk code aangeleverd die je op de achterkant van je website moet plaatsen. Voor meer informatie hierover; vraag het de content managers van Bruche.

 

360 GRADEN FOTOGRAFIE PRIJZEN

Alle prijzen zijn op aanvraag. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen en integratie in Google Street View. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*360 graden fotografie prijzen zijn exclusief btw