Hotel Content Productiebureau

Eventfotografie

KIES JOUW EVENTFOTOGRAFIE NABEWERKING STIJL

We moesten binnen 26 uur een nieuwe eventfotograaf vinden voor een zakelijke evenement. Door te Googlen kwam ik bij Bruche uit. Na even te bellen wisten zij precies wat ik zocht. En ja hoor, de volgende dag stond er een professionele fotograaf op de stop. Onwijs fijn geregeld. En achteraf stond ik versteld van de foto’s! Volgende keer bel ik jullie weer.

WAAROM IS EVENTFOTOGRAFIE VAN BRUCHE ZO GOED?

Het fotograferen van evenementen is een vak apart. Als eventfotograaf moet je de sfeer, de mensen en de locatie perfect kunnen vast leggen in één beeld. Daarnaast is er een verschil tussen trouwfotografie, feestfotografie en het fotograferen van een zakelijk evenement. Bruche werkt om die reden met verschillende fotografen die specialist zijn in zijn of haar vakgebied. We kijken naar wat jouw evenement nodig heeft en regelen de best passende specialist. Bij eventfotografie draait het om die ene seconde, die ene blik, die ene foto. Dat begrijpen wij. Om die reden werkt Bruche alleen met de beste specialisten met jaren aan ervaring. Zij weten precies hoe ze de mooiste details moeten vangen op beeld. Alles om van jouw evenement een tastbare herinnering te maken dat je eeuwig bijblijft.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EVENTFOTOGRAFIE?

Op de dag van het evenement komt de eventfotograaf op tijd bij jou langs op locatie. Voordat er gestart wordt nemen we eerst de briefing kort met je door. Op deze manier weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaat de specialist van Bruche aan de slag met het opbouwen van de apparatuur en het testen ervan. Per event is de invulling van de eventfotograaf anders. Normaal gesproken loopt de fotograaf rond op locatie. Dat geeft hem of haar de ideale gelegenheid om alle aspecten van het event vast te leggen. Heb je speciale verzoeken? Of bepaalde mensen, locaties of attributen die gefotografeerd moeten worden? Laat het de eventfotograaf vooral weten. Hij of zij denkt graag met je mee. Ook op locatie. Na de productie worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

EVENTFOTOGRAFIE PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Halve dag (4 uur):        €750*
Hele dag (8 uur):          €1200*
Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Eventfotografie prijzen zijn exclusief btw