Hotel Content Productiebureau

Food fotografie

Kies jouw food fotografie nabewerking stijl

Rutger bedankt voor de fijne service. Super geregeld! Binnen een week op locatie met een professionele foodfotograaf. Drie dagen daarna had ik alle foto’s al binnen. De kwaliteit van de foto’s is adembenemend. Ik kijk al uit naar de 360-gradenfoto’s die we gaan maken. Nogmaals bedankt!

WAAROM IS FOOD FOTOGRAFIE VAN BRUCHE ZO GOED?

Hoe breng je jouw culinaire beleving online over? Juist ja, via food fotografie. De vorm van fotografie waarbij het water je in de mond loopt bij het zien ervan. Het kan lastig zijn om de beleving van het restaurant en het gerecht via een beeldscherm over te brengen. Goede food fotografie kan dit alles doen vergeten en doen je verlangen naar dat ene gerecht op je beeldscherm. Bruche heeft de beste foodfotografen in huis. Met jaren aan ervaring weten zij hoe ze elke detail moeten vastleggen. Trek bezoekers naar binnen met de mooiste beelden van jouw gerechten. De foodfotograaf van Bruche weet hoe hij de bezoekers van morgen moet inspireren en overhalen. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is waarom hotels, resorts en organisaties voor Bruche kiezen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN FOOD FOTOGRAFIE?

Op de dag van productie komen de specialisten van Bruche bij jou langs op locatie. Voordat er gestart wordt nemen we eerst de briefing kort met je door. Op deze manier weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaan de specialisten van Bruche aan de slag met het opbouwen van de apparatuur en het testen ervan. Consistentie is enorm belangrijk. Om die reden gebruiken we een vaste setting of achtergrond met vaste camerapunten. Dit kan op locatie gekozen en aangepast worden. Nadat alles gereed is, is het tijd voor de gerechten. Deze dienen zorgvuldig te worden opgemaakt in overleg met jou, de fotograaf en de chef. Elke detail op het bord wordt met uiterste precisie en oog voor detail vastgelegd. Na de productie worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

FOOD FOTOGRAFIE PRIJZEN

Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht. Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto. Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!