Hotel Content Productiebureau

Lifestylefotografie

KIES JOUW LIFESTYLEFOTOGRAFIE NABEWERKING STIJL

Bedankt voor de snelle en goede service. Modellen, fotograaf en visagist allemaal binnen een week gereld. De foto’s laten goed zien hoe mooi ons hotel is. De beelden zijn uiteindelijk gebruikt in onze brochure.

WAAROM IS LIFESTYLEFOTOGRAFIE VAN BRUCHE ZO GOED?

Lifestylefotografie brengt jouw hotel tot leven. Dit zijn foto’s waar echte mensen op een natuurlijke manier zijn vastgelegd. Foto’s waar de beleving van het hotel van afspat en waar gasten zichzelf mee kunnen identificeren. Dat is de kracht van sprankelende lifestylefoto’s. Bruche is het enige productiebureau in de wereld dat specialist is in de hotelbranche. Wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om de beste lifestylefoto’s te schieten. Onze lifestylefotografie specialisten zijn de beste in hun vak. Met jaren aan ervaring weten zij hoe ze de unieke beleving van jouw hotel vast kunnen leggen. Inspireer de reizigers van morgen met lifestylefoto’s die jouw verhaal vertellen. Of het nu gaat om beelden in het hotel of in de omgeving, de hoogste kwaliteit lifestylefoto’s komen van Bruche. Onze fotografen weten de mooiste details te vangen op beeld. Dit met als doel om bij de kijkers een gevoel los te maken, te inspireren en aan je te binden. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is waarom hotels, resorts en organisaties voor Bruche kiezen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN LIFESTYLEFOTOGRAFIE?

Bruche neemt de gehele fotoproductie van lifestylefotografie voor hotels uit handen. Wij adviseren om daarnaast professionele modellen, een visagist en een stylist in te huren. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan nemen wij dat, naast de fotoproductie, ook graag voor jou uit handen. Door ook in deze drie aspecten te investeren ontstaat er een beter eindproduct. Professionele modellen die de doelgroep vertolken, spreekt de doelgroep aan. Interesse of meer informatie nodig? Geef het bij ons aan.

Reserveer op de dag zelf een ruimte voor de modellen, visagist en stylist. Tijdens de productiedag zijn onze specialisten en lifestylefotograaf op tijd aanwezig op de afgesproken locatie. Vervolgens worden alle betrokken kort voorbereid. Zo weten we zeker dat we niks missen. Samen met jou, de stylist en de lifestylefotograaf zorgen we voor het mooiste beeld. Van strak opgemaakte tafels tot een gespiegelde bar. We laten niks aan het toeval over en zorgen voor het ideale plaatje. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de hotelmedewerkers. Zij zijn immers het echte gezicht van het hotel. Zorg hierbij dat alle stafleden van te voren de gebruiksrechten van de foto’s ondertekenen.

Zodra alles klaar staat gaat de productie van start. Iedere ruimte en setting wordt met uiterste precisie en oog voor detail vastgelegd. Na de productie worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

HOTEL LIFESTYLEFOTOGRAFIE PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Halve dag (4 uur):        €1000*
Hele dag (8 uur):          €2000*
Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Lifestylefotografie prijzen zijn exclusief btw