Hotel Content Productiebureau

Portretfotografie

KIES JOUW PORTRETFOTOGRAFIE NABEWERKING STIJL

Wij zijn heel blij met alle professionele foto’s van onze managementteam. Een zakelijke, professionele en vriendelijke uitstraling. Precies wat we willen. Dankjewel Josien voor de mooie foto’s.

WAAROM IS PORTRETFOTOGRAFIE VAN BRUCHE ZO GOED?

Portretfotografie is een vak apart. Het verijst kennis en kunde, menselijk inzicht en oog voor detail. Niet iedere portretfotograaf is hier goed in. Klassieke portretfotografie in een studio is weer een andere tak van sport dan portretfotografie buiten. Vanwege de verschillenden soorten portretfotografie werkt Bruche samen met meerdere specialisten. Ieder zijn ze expert in hun eigen type portretfotografie. Dit geeft als voordeel dat wij de beste portretfotograaf bij jouw project hebben. Als je een portretfoto laat maken moet de lat hoog liggen. Dat begrijpen wij als geen ander. Met de portretfotografen van Bruche zit jij goed. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn expert binnen hun vakgebied. Of je nu komt voor een zakelijk portret of een origineel portret. Wij doen het allemaal met hoogste kwaliteit.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN PORTRETFOTOGRAFIE?

Voor welk type portretfotografie ga jij? Zakelijk, informeel, origineel, binnen of buiten? Het zijn allemaal aspecten die uitmaken. Geef bij je offerteaanvraag of tijdens het gesprek met de content managers van Bruche aan wat je wil. Wij zorgen er dan voor dat de juiste portretfotograaf voor jou klaar staat. Portretfotografie in een studio doen? Dat kan zeker! Het voordeel is dat we een perfecte setting voor je kunnen maken. Ideaal voor een zakelijke portretfoto. Op de productiedag komt de portretfotograaf op tijd bij jou op locatie. Voordat er begonnen wordt met het schieten van foto’s, wordt eerst kort de briefing met je doorgenomen. Zo weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaat de portretfotograaf aan de slag met het opbouwen van de apparatuur en de setting. De kleine details maken immers het verschil tussen een goede foto en een foto die je aandacht trekt. Na de productie worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw merk.

 

PORTRETFOTOGRAFIE PRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn een indicatie. De actuele prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Halve dag (4 uur):        €750*
Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Portretfotografie prijzen zijn exclusief btw