Hotel Content Productiebureau

Hotel social media

POPULAIRE SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

Bekijk het ruime social media aanbod voor hotels, resorts en organisaties.

Het social media foto pakt geeft mij rust. Ik weet dat de kwaliteit en het resultaat goed zit. Bruche weet precies hoe ze ons bedrijf naar social media moeten vertalen. Blij met hun inzet en kwaliteit!

– Erik ter Horst

SOCIAL MEDIA VOOR HOTELS

Als hotel van de toekomst moet je wel actief zijn op social media. Niet met smartphonekiekjes of met een ratjetoe aan foto’s, maar met écht inspirerend materiaal. Om het verschil te kunnen maken heb je een goede social media strategie nodig en professionele content. Bruche helpt hotels, resorts en organisaties op ieder social media vlak. Van social media strategieën, influencers, content producties tot social media campagnes voor hotels. Alles om social media zo effectief mogelijk in te zetten als hotel.

Liever jouw social media in eigen hand houden? Sluit dan een abonnement af voor je social media content. Daarmee ben je iedere maand verzekerd van hoogwaardige en unieke content voor je social kanalen. Wij denken met je mee over de strategie, productie en uitvoer. Wij ontwikkelen samen unieke concepten om de beleving over te brengen op de nieuwe generatie.

Social media is een middel om jouw hotelmerk mee te bouwen. Alleen posten is niet meer voldoende. Je moet weten wat je doet om resultaat te behalen. Bruche is het bureau dat de wereldreiziger van morgen kent en weet wat ze belangrijk vinden. Dit geeft jou de mogelijkheid om de nieuwe generatie te bereiken en jouw merk te binden. Wacht niet langer en maak jouw hotelmerk vindbaar bij de nieuwe generatie!

Wij kunnen je helpen bij het maandelijks produceren van content, het voorzien van een duidelijke strategie of het gehele social media beheer op ons nemen. Wacht niet langer en zet de stap nu!

BEL MIJ TERUG

Wil je contact met ons over onze hotel social media diensten? Wij bellen je z.s.m. terug!

WERKWIJZE HOTEL SOCIAL MEDIA

CONCEPTEN

Samen met jouw eigen content manager van Bruche wordt er een briefing opgesteld. Aan de hand van deze informatie bereiden wij ons voor. Bij al onze hotel social media diensten gaan we eerst aan de slag met het bedenken van concepten. Vraag onze content managers naar meer informatie.

STRATEGIE

Jouw eigen content manager van Bruche werkt een concept uit in een strategie. Hierbij wordt rekening gehouden met het doel, de doelgroep en het platform. Deze aspecten zijn van groot belang voor het effect van de strategie. Vraag onze content managers naar meer informatie.

PRODUCTIE

Hoge kwaliteit inspirerende content is essentieel voor het succes op social media. Smartphonekiekjes van de dagelijkse gang van zaken is niet hotelwaardig. Bruche zorgt dat jouw content professioneel is en dat het de nieuwe generatie bereikt. Alle typen content worden geproduceerd in dezelfde unieke stijl van het hotel. Door dit consistent door te voeren bouw jij jouw hotelmerk. Vraag onze content managers naar meer informatie.

ANALYSE

Bruche kan naast het bedenken van concepten, uitwerken van social media strategieën en het produceren van hoge kwaliteit ook de social media activiteiten analyseren. Bruche beschikt over verschillende specialisten die verder kijken dan ‘likes’ en het aantal volgers. Door een juiste strategie die consistent gebruikt en geoptimaliseerd wordt en door middel van analyses, wordt er gezorgd voor de juiste fundering voor ieder hotelmerk.

WAAROM BRUCHE?

Hoe zet je als hotel social media succesvol in? Hoe zet ik influencer marketing in voor mijn hotel?  En wat zijn luxe hotel social media strategieën? – Het zijn allemaal vragen die we regelmatig voorbij horen komen. Als hotel, resort of organisatie moet je actief zijn op social media. Maar actief zijn en social media succesvol inzetten is een wereld van verschil. Hotels die smartphone foto’s delen van de dagelijkse gang van zaken lopen een enorme kans mis. Op deze manier bereik, inspireer en bind je de nieuwe generatie wereldreizigers niet aan jouw hotel.

De enige manier om echt resultaat te behalen, is door unieke belevenissen van jouw hotel als kwalitatief hoge en professionele video’s en foto’s consistent te delen. Maar hoe doe jij dit? Bruche is de partner die hotels begeleid en ondersteunt bij het succesvol inzetten van social media. Of je nu behoefte hebt aan een social media strategie of aan professionele social media foto’s of video’s – voor ieder type social media hebben wij de beste specialist in huis. Onze social media specialisten beschikken over ruime ervaring en uitgebreide kennis die jou kunnen helpen bij het succesvol inzetten van social media. Als enige contentbureau dat gespecialiseerd is in de hotelbranche, lopen we voorop op het gebied van innovatie. Zelfs animaties en 3D-fotografie zijn bij ons mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw hotelmerk de nieuwe generatie bereikt en inspireert. Dit alles om de gasten van morgen in jouw hotel te kunnen verwelkomen.

Wij bieden hotel social media diensten aan vanuit een duidelijke visie. De wereldreizigers van morgen inspireren is onze missie. Wij kennen de nieuwe generatie wereldreizigers als geen ander. Wij zijn immers zelf de nieuwe generatie. Hoogwaardige en innovatieve social media content is de manier om de reizigers van morgen te bereiken en te inspireren. Wij helpen jou graag bij het consistent delen van jouw merkuitingen. Dit alles om de unieke beleving van jouw hotel online over te brengen.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

We hebben 7 succesvolle projecten afgelopen maand mogen afronden.
Wil jij ook onderdeel worden van de Bruche community? Dat kan!