Hotel Content Productiebureau

Social media content

KIES JOUW SOCIAL MEDIA CONTENT NABEWERKING STIJL:

Dankjewel Marianne voor jouw hulp. Marianne en haar team van Bruche hebben ons voorzien van advies en maandelijkse content. De professionele begeleiding en maandelijkse content helpt enorm. Super blij met onze samenwerking!

WAAROM IS SOCIAL MEDIA CONTENT VAN BRUCHE ZO GOED?

Als hotel, resort of organisatie moet je actief zijn op social media. Helemaal als je de nieuwe generatie reizigers wil bereiken. Maar er zit een verschil in het posten van content en in social media succesvol inzetten. Het draait allemaal om kwalitatief hoge en aansprekende social media content. Je kunt als hotel of organisatie niet meer een foto van jouw team of locatie delen. Dat valt weg tussen alle anderen. Om social media effectief in te zetten heeft Bruche een contentpakket ontwikkeld. Dit pakket neemt al jouw contentproductie voor jou uit handen. Maar voordat wij gaan produceren, gaan we eerst aan de slag met concepten. Het resultaat van social media content is ook afhankelijk van unieke aansprekende concepten. Na een uniek concept gekozen te hebben produceren wij zes social media foto’s en twee social media video’s per maand. De specialisten van Bruche hebben jaren aan ervaring en werken voor de grootste merken. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is waarom hotels, resorts en organisaties voor Bruche kiezen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN SOCIAL MEDIA CONTENT?

De specialisten van Bruche gaan samen met jou aan de slag met het uitwerken van de concepten. Het simpelweg delen van een content van jouw locatie of team werkt niet. Als we een concept hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met de productie. Het social media contentpakket duurt minimaal zes maanden. Consistent zijn in jouw content uiting is op social media van levensbelang. Ben je niet gestructureerd en herkenbaar? Dan zie je geen resultaat.

Aan de start en in het midden van de periode komen we bij jou langs voor de opnames. Na de productie krijg je iedere maand zes foto’s en twee video’s aangeleverd die jij kunt plaatsen. De content is professioneel bewerkt en geschikt voor ieder platform.

De specialisten van Bruche zijn gaandeweg bij dit proces betrokken om je te begeleiden, te adviseren en te voorzien van content.  Na de productie worden de foto’s en video’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de content. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

SOCIAL MEDIA CONTENT PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.
Het pakket duurt minstens zes maanden.

De prijs start vanaf €1200,-* per maand.

*Prijs is exclusief btw