Hotel Content Productiebureau

Social media foto’s

KIES JOUW SOCIAL MEDIA FOTO NABEWERKING STIJL

Tim heeft ons onwijs goed geholpen. We wisten niet goed hoe we Instagram in moesten zetten. Want ja, wie zat naast onze bezoekers nou op ons te wachten? Tim en het team van Bruche hebben ons aan de hand meegenomen en creatieve concepten bedacht. Ideeën waar wij zelf niet aan hadden gedacht. De uitwerking was fantastisch. We hebben in een half jaar enorm veel nieuwe volgers erbij gekregen. Dat kwam voornamelijk door de structuur en de goede content!

WAAROM ZIJN SOCIAL MEDIA FOTO’S VAN BRUCHE ZO GOED?

Als hotel, resort of organisatie moet je met de tijd mee. De reizigers van morgen staan immers op deur te kloppen. Social media is hierbij belangrijk. Elke dag wordt de nieuwe generatie met meer dan 3000 merkuitingen geconfronteerd. Als merk moet je dus heel goed nadenken wat de social media gebruiker, binnen die beperkte secondes, over jouw hotel of organisatie te weten komt. Met social media foto’s van jouw personeel en locatie onderscheidt je je niet. Je wordt gezien als al die andere hotels en organisaties. Daarom kun je bij Bruche een abonnement afsluiten voor je social media foto’s. Daarmee ben je elke maand verzekerd van hoogwaardige en unieke foto’s voor je social-kanalen. Samen met jou ontwikkelen we unieke concepten die de nieuwe generatie reizigers bereikt, inspireert en bind aan jouw hotel of organisatie. Ver vervolgens komen we om de 3 maanden bij jou langs op locatie met onze professionele social media fotograaf om in hoge kwaliteit social media foto’s te schieten. Zo ben jij elke maand verzekerd van de mooiste social media foto’s. Zodat de nieuwe generatie reizigers weet dat ze bij jouw hotel moeten zijn.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN SOCIAL MEDIA FOTO’S?

Voordat we bij jou op de stoep staan met onze social media fotograaf gaan we eerst aan de slag met concepten. In de korte tijd dat een social media gebruiker een post van jou ziet wil je hem of haar raken met de unieke beleving van jouw hotel. Maar hoe doe je dat? De specialisten van Bruche gaan samen met jou aan de slag met het uitwerken van de concepten. Het simpelweg delen van een foto van je team of jouw locatie werkt niet. Concepten die opvallen en de nieuwe generatie aan je binden wel. Als we een concept hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met de uitwerking hiervan. Het social media fotopakket duurt minimaal zes maanden. Consistentie is op social media van levensbelang. Ben je niet gestructureerd en herkenbaar? Dan zie je geen resultaat. Aan de start en op de helft van de zes maanden komen we bij je langs met onze social media fotograaf. Op de productiedag schieten we vervolgens 18 verschillende concept posts, dit onder voorbehoud van het concept.

Na de productie krijg je iedere maand zes kwalitatief hoge en unieke posts aangeleverd die jij kunt plaatsen. De foto’s zijn professioneel bewerkt en geschikt voor ieder platform. Door gestructureerd kwalitatief hoge social media foto’s te delen in een uniek concept dat aanspreekt, bereik je de nieuwe generatie, mits je dit consistent volhoudt. De specialisten van Bruche zijn gaandeweg bij dit proces betrokken om je te begeleiden, te adviseren en te voorzien van content.  Na de productie van de foto’s worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

SOCIAL MEDIA FOTO’S PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van alle afbeeldingen. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per foto.

Het pakket duurt minstens zes maanden.
De prijs start vanaf €500,-* per maand.

*Prijs is exclusief btw