Hotel Content Productiebureau

Social media video

Wij zijn afgelopen december gestart met het produceren van social media video’s. De positieve reacties stromen binnen. Het is nu al de investering meer dan waard. Super blij met de professionele video’s en begeleiding vanuit Bruche!

WAAROM IS EEN SOCIAL MEDIA VIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

De nieuwe generatie bereiken is niet makkelijk. Gemiddeld zit de nieuwe generatie zo’n vier uur per dag op social media. Een enorme tijd. Maar wat doen ze daar dan eigenlijk? Ze consumeren voor het grootste gedeelte video’s. Een social media video is dus dé manier om de nieuwe generatie te bereiken en te inspireren. Nu je dit weet als hotel of organisatie, is de volgende stap het professioneel inzetten van social media video’s. Onze social media specialisten van filmproductiebedrijf IVC, Bruche is onderdeel van IVC, helpen je graag. Met een bak aan ervaring en creativiteit bedenken zij de meest unieke social media video concepten voor jou. Veel merken maken hier al gebruik van. Wees niet te laat en zorg dat je vandaag nog begint.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN SOCIAL MEDIA VIDEO?

Voordat we bij jou op de stoep staan met onze social media videoproductieteam gaan we eerst aan de slag met concepten. Als een kijker jouw social media video ziet dan moet hij of zij natuurlijk wel geïnspireerd en aangesproken worden. Maar hoe doe je dat? De specialisten van Bruche gaan samen met jou aan de slag met het uitwerken van de concepten. Het simpelweg delen van een video van jouw locatie of team werkt niet. Als we een concept hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met de videoproductie.

De video’s zijn professioneel bewerkt en geschikt voor ieder platform. Door gestructureerd kwalitatief hoge social media video’s te delen in een uniek concept dat aanspreekt, bereik je de nieuwe generatie. Mits je dit consistent volhoudt.

De specialisten van reclamebureau IVC, Bruche is onderdeel van IVC, zijn gaandeweg bij dit proces betrokken om je te begeleiden, te adviseren en te voorzien van content.  Na de productie worden de video’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de video’s.

 

SOCIAL MEDIA VIDEO PRIJZEN

Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht. Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.