Hotel Content Productiebureau

Social media video

KIES JOUW SOCIAL MEDIA VIDEO NABEWERKING STIJL:

Wij zijn afgelopen december gestart met de social media video’s. De positieve reacties stromen binnen. Het is nu al de investering meer dan waard. Super blij met de professionele video’s en begeleiding vanuit Bruche!

WAAROM IS EEN SOCIAL MEDIA VIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

De nieuwe generatie bereiken is niet makkelijk. Gemiddeld zit de nieuwe generatie zo’n vier uur per dag op social media. Een enorme tijd. Maar wat doen ze daar dan eigenlijk? Ze consumeren voor het grootste gedeelte video’s. Een social media video is dus dé manier om de nieuwe generatie te bereiken en te inspireren. Nu je dit weet als hotel of organisatie, is de volgende stap het professioneel inzetten van social media video’s. Onze social media specialisten helpen je graag. Met een bak aan ervaring en creativiteit bedenken zij de meest unieke social media video concepten voor jou. Veel merken maken hier al gebruik van. Wees niet te laat en zorg dat je vandaag nog begint. Om je te helpen heeft Bruche een social media videopakket voor jou samengesteld. Je bent op deze manier iedere maand verzekerd van kwalitatief hoge en unieke video’s voor jouw social media kanalen. Zorg dat je de nieuwe generatie reizigers bereikt, inspireert en laat weten dat ze bij jouw hotel moeten zijn.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN SOCIAL MEDIA VIDEO?

Voordat we bij jou op de stoep staan met onze social media videograaf gaan we eerst aan de slag met concepten. Als een kijker jouw social media video ziet dan moet hij of zij natuurlijk wel geïnspireerd en aangesproken worden. Maar hoe doe je dat? De specialisten van Bruche gaan samen met jou aan de slag met het uitwerken van de concepten. Het simpelweg delen van een video van jouw locatie of team werkt niet. Als we een concept hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met de productie. Het social media videopakket duurt minimaal zes maanden. Consistent zijn in jouw content uiting is op social media van levensbelang. Ben je niet gestructureerd en herkenbaar? Dan zie je geen resultaat.

Aan de start en in het midden van de periode komen we bij jou langs voor de opnames. Na de productie krijg je iedere maand twee unieke video’s aangeleverd die jij kunt plaatsen. De video’s zijn professioneel bewerkt en geschikt voor ieder platform. Door gestructureerd kwalitatief hoge social media video’s te delen in een uniek concept dat aanspreekt, bereik je de nieuwe generatie. Mits je dit consistent volhoudt.

De specialisten van Bruche zijn gaandeweg bij dit proces betrokken om je te begeleiden, te adviseren en te voorzien van content.  Na de productie worden de foto’s verfijnd. Tijdens de nabewerking kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de foto’s. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

SOCIAL MEDIA VIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de post-productie van alle video’s. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per video.

Het pakket duurt minstens zes maanden.
De prijs start vanaf €800,-* per maand.

*Prijs is exclusief btw