Hotel Content Productiebureau

Animatie

KIES JOUW ANIMATIE NABEWERKING STIJL

Dankjewel Tim voor de ongelofelijk mooie animatie. Legt heel kort en krachtig ons verhaal uit. Het was ontzettend handig om vooraf al een indruk te hebben met het storyboard. Het eindresultaat mag wezen. Tot snel!

Een animatie laten maken?

Welkom bij Bruche, onderdeel van YouTube Agency IVC. Naar welk type animatie ben je opzoek? Een 2D animatie, whiteboard animatie, uitleg animatie, bedrijfspresentatie of een 3D Animatie? Alles is mogelijk bij animatie studio IVC, Bruche is onderdeel van IVC. Animaties zijn stilstaande frames die snel achter elkaar worden afgespeeld. Zo ontstaat er een animatiefilmpje. Ze worden veel gebruikt voor films of tv-series. Daarnaast worden ze ook steeds vaker voor zakelijke doeleinde ingezet. Het laat zien dat je bezig bent met de toekomst en de klanten van morgen. Motion graphic animaties zijn het type animaties dat daarbij kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging van een event, een uitleg over jouw hotel of andere instructies die in het hotel getoond worden. Animatiefilmpjes zijn nu eenmaal een makkelijke en moderne manier om informatie over te brengen op de kijker. Wacht dus niet langer. Laat ons jouw animatie maken en ga mee met de toekomst. Wij hebben animatoren in huis die gewerkt hebben voor de grootste merken. Ze hebben een bak aan ervaring en kunnen voor jou de animatie maken die bij jouw hotelmerk past. Dat is waarom veel hotels, resorts en organisaties voor de animaties van animatiebedrijf IVC kiezen, Bruche is onderdeel van IVC.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN ANIMATIE?

Het is belangrijk om vooraf over de nodige informatie te beschikken. Wat is het doel van de animatie? Welke doelgroep moet het bereiken? Wat is de inhoud? Op welk platform wordt het gedeeld? Als wij alle benodigde informatie hebben gaan we aan de slag met een storyboard. Dit is te vergelijken met een script, maar dan met de verschillende animatieframes. Zo krijg je een goed overzicht van hoe de animatie is op gebouwd en hoe het er komt uit te zien. Pas na goedkeuring gaan wij aan de slag met de productie van de animatie. Naast de animatiebeelden is een voice-over enorm belangrijk. De stem neemt je als het ware mee door het verhaal. Wij regelen voor jou een professionele voice-over die aansluit bij jouw hotelmerk, de animatie en de doelgroep. Tijdens het animeren kan jouw unieke stijl verwerkt worden in de animatie. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw hotelmerk.

 

ANIMATIE PRIJZEN

Alle prijzen zijn op aanvraag. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief het animeren.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Animatie prijzen zijn exclusief btw