Hotel Content Productiebureau

Promotievideo

Bedankt voor de snelle service toppers! Ik belde ze op vrijdagmiddag rond 17:00. Ondanks het tijdstip en de haast van mijn kant, onwijs fijn geholpen. De week erop waren ze al op locatie en drie dagen daarna had ik de promotievideo. Top gedaan! Ik kan niet anders zeggen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Volgende keer bel ik jullie weer.

WAAROM IS EEN PROMOTIEVIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Welkom bij Bruche, onderdeel van YouTube Agency IVC. Een video laten maken is de manier om bezoekers, klanten, collega’s en concurrenten te laten zien wat jou zo goed maakt. Een videoproductiebedrijf moet dat begrijpen. Of je nu kiest voor een korte promotiefilm of een bedrijfsvideo met een drone, het gaat over de mensen achter het hotel. Dat is wat mensen raakt, verbind en overhaalt om onderdeel te zijn van jouw visie. Een originele promotievideo draagt dit beeld van jouw organisatie uit. Maar hoe maak je nu een goede en professionele hotel promotievideo? Het begint allemaal bij een goed script. De specialisten van video marketingbureau Bruche helpen jou hierbij met hun jarenlange ervaring. Ieder detail van jouw hotel wordt belicht. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoge filmproductie waar je trots op kan zijn. Bereik, inspireer en bouw een band op met de bezoekers van morgen. Ga voor kwaliteit en ervaring.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN HOTEL PROMOTIEVIDEO ?

Ieder hotel is anders. Dat is natuurlijk niet zo gek, maar wel belangrijk om rekening mee te houden. Wil je een originele promotiefilm of juist een hele korte? Het kan allemaal. Wij denken met je mee van concept, script en productie tot aan de bewerking. Vertel ons jouw idee en wij gaan ermee aan de slag. Het is belangrijk om te weten wat jou als hotel of organisatie uniek maakt. Wij kunnen dit meenemen in de concepten. Hiermee ben jij verzekerd dat jouw unieke eigenschappen goed in beeld komen. Wij adviseren om daarnaast een visagist en een stylist in te huren. Op de productiedag maken zij de video af. Met oog voor de mensen, kleding en de uitstraling van de ruimte is het zeker de investering waard. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan nemen wij dat natuurlijk ook graag voor jou uit handen. Interesse of meer informatie nodig? Geef het bij ons aan.

De producties vinden altijd plaats op de locatie van het hotel. De specialisten bouwen op locatie een studio-setting. Voor een nog professionelere uitstraling is het ook mogelijk om een externe studio te huren. Voor vragen hierover kun je terecht bij de content manager van Bruche.

Op de productiedag zelf komen de specialisten en videografen al vroeg op locatie. Ze nemen, gezamenlijk met jou, de briefing door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaan de specialisten van filmbedrijf Bruche aan de slag met het opbouwen van de set. Reserveer op de dag zelf een ruimte voor de crew, visagist en stylist. Samen met jou, de stylist en de crew zorgen we voor de mooiste setting. Van strak opgemaakte bedden tot een gespiegelde bar. We laten niks aan het toeval over en zorgen voor het ideale plaatje. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de medewerkers. Zij zijn immers het echte gezicht van het hotel. Zorg hierbij dat alle stafleden van te voren de gebruiksrechten van de foto’s ondertekenen.

Na de productie worden de beelden samengevoegd tot één geheel. Hierbij wordt het doel van de video en het platform waarop het gedeeld wordt meegenomen. Tijdens de nabewerking kan eventueel jouw eigen unieke contentstijl verwerkt worden in de video. Vraag de content manager van Bruche naar de mogelijkheden.

 

PROMOTIEVIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de promo video. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen. Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Prijzen starten vanaf:            €2500*

*Promotievideo prijzen zijn exclusief btw