Hotel Content Productiebureau

Bedrijfsvideo

Bedankt voor de snelle service toppers! Ik belde ze op vrijdagmiddag rond 17:00. Ondanks het tijdstip en de haast van mijn kant, onwijs fijn geholpen. De week erop waren ze al op locatie en drie dagen daarna had ik de video. Top gedaan! Ik kan niet anders zeggen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Volgende keer bel ik jullie weer.

WAAROM IS EEN BEDRIJFSVIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Een bedrijfsvideo laten maken is de manier om bezoekers, klanten, collega’s en concurrenten te laten zien wat jou zo goed maakt. Een video productiebedrijf moet dat begrijpen. Of je nu kiest voor een korte bedrijfsvideo of een bedrijfsfilm met een drone, het gaat over de mensen achter het bedrijf. Dat is wat mensen raakt, verbind en overhaalt om onderdeel te zijn van jouw visie. Een originele bedrijfsvideo draagt dit beeld van jouw organisatie uit. Maar hoe maak je nu een goede en professionele bedrijfsvideo? Het begint allemaal bij een goed script. De specialisten van Bruche helpen jou hierbij met hun jarenlange ervaring. Ieder detail van jouw hotel wordt belicht. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoge bedrijfsvideo waar je trots op kan zijn. Bereik, inspireer en bouw een band op met de bezoekers van morgen. Ga voor kwaliteit en ervaring.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BEDRIJFSVIDEO ?

Ieder bedrijf en hotel is anders. Dat is natuurlijk niet zo gek, maar wel belangrijk om rekening mee te houden. Wil je een originele bedrijfsfilm of juist een hele korte? Het kan allemaal. Wij denken met je mee van concept, script en productie tot aan de bewerking. Vertel ons jouw idee en wij gaan ermee aan de slag. Het is belangrijk om te weten wat jou als hotel of organisatie uniek maakt. Wij kunnen dit meenemen in de concepten. Hiermee ben jij verzekerd dat jouw unieke eigenschappen goed in beeld komen. Wij adviseren om daarnaast een visagist en een stylist in te huren. Op de productiedag maken zij de video af. Met oog voor de mensen, kleding en de uitstraling van de ruimte is het zeker de investering waard. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan nemen wij dat natuurlijk ook graag voor jou uit handen. Interesse of meer informatie nodig? Geef het bij ons aan.

De producties vinden altijd plaats op de locatie van het hotel of het bedrijf. De specialisten bouwen op locatie een studio-setting. Voor een nog professionelere uitstraling is het ook mogelijk om een externe studio te huren. Voor vragen hierover kun je terecht bij de content manager van Bruche.

Op de productiedag zelf komen de specialisten en videografen al vroeg op locatie. Ze nemen, gezamenlijk met jou, de briefing door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaan de specialisten van Bruche aan de slag met het opbouwen van de set. Reserveer op de dag zelf een ruimte voor de crew, visagist en stylist. Samen met jou, de stylist en de crew zorgen we voor de mooiste setting. Van strak opgemaakte bedden tot een gespiegelde bar. We laten niks aan het toeval over en zorgen voor het ideale plaatje. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de medewerkers. Zij zijn immers het echte gezicht van het bedrijf. Zorg hierbij dat alle stafleden van te voren de gebruiksrechten van de foto’s ondertekenen.

Na de productie worden de beelden samengevoegd tot één geheel. Hierbij wordt het doel van de video en het platform waarop het gedeeld wordt meegenomen. Tijdens de nabewerking kan eventueel jouw eigen unieke contentstijl verwerkt worden in de video. Vraag de content manager van Bruche naar de mogelijkheden.

 

BEDRIJFSVIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de bedrijfsvideo. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Prijzen starten vanaf:            €2000*

*Bedrijfsvideo prijzen zijn exclusief btw