Hotel Content Productiebureau

Dronevideo

KIES JOUW EVENTVIDEO NABEWERKING STIJL

Heel gaaf om ons hotel vanuit de lucht te zien. Het werkt daarnaast ook heel goed voor onze socials. Ben blij dat we voor jullie hebben gekozen. Dankjewel Rutger!

WAAROM IS EEN DRONEVIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Welkom bij Bruche, onderdeel van YouTube Agency IVC. Dronebeelden bieden hotels, resorts en organisaties een unieke mogelijkheid om hun locatie online op een professionele manier te laten zien. Ben je op zoek naar losse drone videobeelden of een hele dronevideo? Het kan allemaal bij ons. Een dronevideo is de manier om de nieuwe generatie met jouw hotel te verbinden. Beelden waarop de locatie onder perfecte omstandigheden op beeld wordt gezet, zijn goud waard. Daarnaast maakt het jou uniek. Het laat zien dat je bezig bent met de toekomst en de klanten van morgen. De dronepiloten van Bruche weten wat ze doen. Ze beschikken over veel ervaring en hebben alle benodigde papieren om een drone te mogen vliegen. Daarnaast weten ze precies hoe ze jouw locatie perfect in beeld moeten brengen. Een mogelijkheid die steeds minder hotels en organisaties laten liggen. Maak jouw hotel ‘future-proof’ en kies voor een dronevideo van jouw hotel. Helaas is het niet altijd mogelijk om op iedere locatie een drone op te laten stijgen. Op een aantal plekken in Nederland en België is het namelijk verboden om met een drone te vliegen. Vraag jouw Bruche content manager of het bij jou op locatie mogelijk is om een dronevideo te maken.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN DRONEVIDEO?

Voordat we voor jou op locatie aan de slag kunnen gaan we eerst op onderzoek uit. Niet overal in Nederland en België mogen wij onze drones op laten stijgen. We kijken per locatie wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee. Als we alle benodigde informatie hebben gaan we aan de slag met de voorbereiding. We stellen onze apparatuur af op jouw locatie en de opdracht. Tijdens de productiedag komen wij bij jou langs op locatie. Voordat onze dronepiloten aan de slag gaan nemen ze eerst de briefing kort met je door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Na de productiedag voegen we de dronebeelden samen tot een dronevideo. Een video dat aansluit bij jouw hotel. Tijdens de nabewerking is het namelijk mogelijk om jouw unieke stijl te verwerken in dronevideo. Kies voor een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage stijl. Of laat een unieke contentstijl op maat maken voor jouw hotel. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw merk.

 

DRONEVIDEO PRIJZEN

Alle prijzen zijn op aanvraag. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de dronevideo. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen per drone shot.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Dronevideo prijzen zijn exclusief btw