Hotel Content Productiebureau

Event video

KIES JOUW EVENT VIDEO NABEWERKING STIJL

Onze opdrachtgever vind de aftermovie geweldig! Dankjewel voor het snelle schakelen Rutger. Blij dat je in zo korte tijd nog een professionele cameraman kon regelen. De video is echt fantastisch. Ik ga hem volgende week even delen op onze socials.

WAAROM IS EEN EVENT VIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Jij legt de kwaliteit van jouw evenement hoog. Dat geldt ook voor jouw event video. Dat begrijpen wij bij video reclamebureau IVC, Bruche is onderdeel van IVC. Ieder type evenement is anders en vraagt om een andere benadering. Organiseer je een congres, trouwerij of zakelijk event? Ieder event heeft zijn unieke aspecten. Om die reden werken wij met verschillende event videografen. Ieder is specialist in zijn eigen type event video. Ben je opzoek naar een specialist op het gebied van een trouwvideo, congresvideo, een event trailer of het maken van een aftermovie? Wij hebben de geschikte specialist voor jou. Onze specialisten zijn uitgekozen op hun ervaring en kwaliteit. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit. Een evenement vindt maar één keer plaats. En die ene keer, die ene video, moet je bij blijven. Om die reden kiezen hotels, resorts en organisaties voor videoproductiebedrijf Bruche.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN EVENT VIDEO?

Voordat we überhaupt aan de slag gaan met de productie willen we eerst meer van jou weten. Wat voor soort event is het, welke gasten komen er en in welke setting? Maar ook vooral: wat moet de video uitdragen? Voor wie is het bedoeld? En voor welke platformen is het bedoeld? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn voor de videoproductie van een evenement video. Om die reden bellen we altijd met jou nadat je een aanvraag bij ons hebt gedaan. Als we voldoende informatie hebben gaan de filmproductie specialisten van Bruche voor jou aan de slag. Op de dag of dagen van het event komen wij al vroeg op de afgesproken locatie. Voordat we beginnen lopen we kort samen met jou de briefing door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Na de briefing gaan de specialisten van Bruche aan de slag met het opbouwen van de apparatuur en het testen ervan. Per event is de invulling van de event videograaf anders. Normaal gesproken loopt de videograaf rond op locatie. Dat is de ideale gelegenheid om alle aspecten van het event vast te leggen. Heb je speciale verzoeken? Of bepaalde mensen, locaties of attributen die op de promotiefilm moeten komen? Laat het de event videograaf vooral weten. Wij denken graag met je mee. Ook op locatie. Na de productie gaan we aan de slag met de nabewerking. Tijdens de nabewerking is het eventueel mogelijk om jouw stijl in de video te verwerken. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij al jouw content uitingen.

 

EVENT VIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de event video.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Halve dag (4 uur):        v.a. €2500*
Hele dag (8 uur):          v.a. €3500*
Reiskosten:                   €0,50/km* (na 20 km rondom het hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland)

*Event video prijzen zijn exclusief btw