Hotel Content Productiebureau

Lifestyle video

Wauw! Ik kan niet anders zeggen jongens. Wat een onwijs gave video. Dit is precies wat ik in mijn hoofd had. Bijzonder hoe jullie dat zo in een video hebben gevangen. Jullie zijn een echte aanrader!

WAAROM IS EEN LIFESTYLE VIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Een goede lifestyle video brengt jouw hotel online tot leven. Een video waarbij je door echte mensen wordt meegenomen in de beleving van het hotel. Mensen waarmee jouw gasten zich kunnen identificeren. Dat is de kracht van een goede lifestyle video. Bruche is het enige bureau dat zich richt op de contentproductie van jouw hotel en expert is in de hotelmarkt. Wij weten waar we over praten en wat er speelt. Dat komt door onze jarenlange ervaring en de specialisten met wie we werken. Een lifestyle video is bedoeld om de kijker te inspireren, te binden en te overtuigen om bij jou te boeken. Of het nu gaat om sfeerbeelden van de omgeving of in het hotel, de hoogste kwaliteit is nodig om de kijker te overtuigen. Onze lifestyle videografen weten ieder detail te vangen. Alles om bij de kijkers een gevoel los te maken, te inspireren en aan je te binden. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is waarom hotels, resorts en organisaties voor Bruche kiezen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN LIFESTYLE VIDEO?

Wij nemen voor jou de gehele videoproductie uit handen. Deel je wensen en ideeën met ons en wij gaan ermee aan de slag. Wij adviseren je daarnaast om professionele modellen, een visagist en een stylist in te huren. Op de productiedag maken zij de video af. Professionele modellen die de doelgroep vertolken, trekken de doelgroep aan. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan nemen wij dat natuurlijk ook graag voor jou uit handen. Interesse of meer informatie nodig? Geef het bij ons aan.

Op de productiedag zelf is het handig om een aparte ruimte te reserveren voor de modellen en de crew. Wij zijn vroeg op locatie om gezamenlijk de briefing door te nemen. Zo weten we zeker dat we niks missen. Samen met jou, de stylist en de crew zorgen we voor het mooiste beeld. Van een strakke tuin tot mooi opgemaakte kamers. We creëren het ideale plaatje. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de hotelmedewerkers. Zij zijn immers het echte gezicht van het hotel. Zorg hierbij dat alle stafleden van te voren de gebruiksrechten van de foto’s ondertekenen.

Tijdens de productie wordt iedere ruimte en setting met uiterste precisie vastgelegd. We laten niets aan het toeval over. Na de productie worden de beelden bewerkt en gemonteerd. Het is eventueel mogelijk om tijdens de nabewerking jouw eigen unieke stijl te verwerken in de video. Dit zorgt voor consistente en herkenbare content.

 

LIFESTYLE VIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de lifestyle video. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Prijzen starten vanaf:            €2000*

*Lifestyle video prijzen zijn exclusief btw