Hotel Content Productiebureau

Recruitment video

Nooit gedacht dat een recruitment video zoveel meer sollicitaties op zou leveren. We hadden binnen een week meer dan 60 sollicitaties op één vacature. Bizar! Bedankt voor de top kwaliteit Tim.

WAAROM IS EEN RECRUITMENT VIDEO VAN BRUCHE ZO GOED?

Welkom bij Bruche, onderdeel van YouTube Agency IVC. Een sterk hotelmerk zet recruitment video’s in. Je personeel zijn je ambassadeurs. Dompel ze daarom ook onder in jouw unieke merk. Vandaag de dag zijn vacatures die als tekst geschreven zijn gedateerd. Je trekt hiermee niet de nieuwe generatie toppers aan die jouw bedrijf versterken. Het kan en moet vooral beter. Maak het voor sollicitanten makkelijk om jouw organisatie en jouw cultuur beter te begrijpen. Een recruitment video is de uitgelezen kans om je hiermee te onderscheiden en mensen aan je te binden. Een bijkomend voordeel is dat je ook op dit gebied jouw hotelmerk beter neerzet. Een win-win situatie dus. Werf goed personeel dus niet langer via een ouderwetse vacature, maar met een moderne video. Creative agency Bruche, onderdeel van International Video Company, kan je hierbij helpen. Je bent verzekerd van een hoge kwaliteit wervingsvideo waar je trots op kan zijn. Bereik, inspireer en bouw een band op met de toppers van morgen. Ga voor kwaliteit en ervaring.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN RECRUITMENT VIDEO?

Voordat we een recruitment video gaan maken is het belangrijk om te weten wat jou zo goed maakt. Wij werken aan de hand van die informatie concepten uit die passen bij de functie, de doelgroep en het platform wat gebruikt zal gaan worden. Na het uitwerken van het gekozen concept maken we een storyboard. Dit is een kort overzicht van hoe de video is opgebouwd en welke shots er geschoten moeten worden. Dit is per concept anders. Een zakelijke doelgroep? Ga voor een formele, maar interactieve interview setting. Een jongere doelgroep aanspreken? Kies voor een snelle up tempo trailer van de functie. Onze specialisten kunnen je hierbij het beste helpen. Zij hebben ruime ervaring en weten wat de toppers van morgen belangrijk vinden.

De videoproducties vinden altijd plaats op de locatie van het hotel of het bedrijf. De specialisten bouwen op locatie een studio-setting. Voor een nog professionelere uitstraling is het ook mogelijk om een externe studio te huren. Daarnaast adviseren wij om een visagist en een stylist in te huren. Op de productiedag maken zij de recruitment video af. Met oog voor de mensen, de kleding en de uitstraling van de ruimte is het zeker de investering waard. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan nemen wij dat natuurlijk ook graag voor jou uit handen.

Reserveer op de dag zelf een ruimte voor de crew, visagist en stylist. Eenmaal op locatie nemen we samen met jou de briefing door. Zo weten we zeker dat we niks missen. Voordat we beginnen maken we de setting samen met jou, de stylist en de crew in orde. Van strak decor tot opgeruimde bureaus. We laten niks aan het toeval over en zorgen voor het ideale plaatje. Na de productie gaan we aan de slag met de nabewerking. Tijdens de nabewerking is het eventueel mogelijk jouw stijl in de video te verwerken. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij al jouw content uitingen.

 

RECRUITMENT VIDEO PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn een indicatie. Prijzen zijn afhankelijk van de opdracht.
Voor een goede prijsinschatting adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Prijzen zijn inclusief de editing van de recruitment video. Je hoeft dus niet achteraf los te betalen.
Bijkomende kosten? Daar doen wij niet aan!

Prijzen starten vanaf:            €2500*

*Recruitment video prijzen zijn exclusief btw