Hotel Content Productiebureau

Over ons

Wij zijn Bruche

Bruche is het enige contentproductiebureau ter wereld dat zich alleen op de hotelmarkt richt. Wij weten waar we over praten, waar reizigers naar zoeken en waar de behoeften in de markt liggen. Door blijvend onderzoek te doen naar de hotelmarkt, zijn wij de rest altijd een stapje voor. We weten wat er speelt en spelen daarop in. Dat maakt ons de beste partner voor ieder hotel.

De geschiedenis van Bruche

Om een hotelmerk te kunnen bouwen blijkt uit onderzoek continuïteit in marketinguitingen enorm belangrijk te zijn. Maar hoe doe je dit met verschillende type communicatie binnen één of meerdere hotels? Het antwoord: met consistente foto en video content. Veel hotels en organisaties werken met een vaste interieurfotograaf. Een goede eerste stap om continuïteit te creëren in de interieurfoto’s. Maar nog niet goed genoeg om de wereldreizigers van morgen te inspireren en aan je te binden.

Je onderscheidt je pas echt als hotel of organisatie als je meerdere (innovatieve) type foto en video content inzet in een vaste herkenbare stijl. Denk hierbij aan drone beelden, portretfoto’s van het personeel, 360 graden fotografie, lifestyle video’s en ga zo maar door. Om dit probleem op te lossen is Bruche ontstaan. Met jarenlange ervaring in de hotelbranche weten wij waar we over praten. Wij denken met hotels en organisaties mee en nemen de hele contentproductie uit handen. De opdrachtgevers zijn verzekerd van de hoogste kwaliteit content tegen een vaste prijs. Daarnaast hebben ze 24/7 een eigen content manager van Bruche die voor ze klaar staat. Binnen 24 uur een fotograaf op locatie? Het is geen enkel probleem voor ons.

Bel mij terug

Wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Wij bellen je z.s.m. terug!

Ons team

Bruche is een label van International Video Company. Bij International Video Company zijn wij gek op goede en leuke mensen. Die ons team vormen, maar ook onze klantenkring. Met kwaliteit, humor en durf begeleiden wij de merken van de toekomst, bij het over brengen van hun merkboodschap.

Niet vanuit een saaie omgeving, maar vanuit ons dynamische hoofdkwartier in Aalsmeer. Vanaf deze locatie opereren wij internationaal onder meerdere identiteiten. Waarbij wij als puur Nederlandse mediaorganisatie geloven in het waarmaken van dromen. Niet door er over te praten, maar door actie te ondernemen.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

We hebben 7 succesvolle projecten afgelopen maand mogen afronden.
Wil jij ook onderdeel worden van de Bruche community? Dat kan!