Hotel Content Productiebureau

Over ons

Wij zijn Bruche

In alles wat we doen geloven we in het inspireren van de nieuwe generatie wereldreizigers om de grenzeloze schoonheid van onze wereld te ontdekken en te beleven. Wij streven ernaar om ons doel te bereiken door hoge kwaliteit, inspirerende en innovatieve foto’s en video’s te produceren voor hotels en organisaties. Alles om de nieuwe generatie wereldreizigers te inspireren en aan te zetten tot actie.

Bruche is het enige contentproductiebureau ter wereld dat zich alleen op de hotelmarkt richt. Wij weten waar we over praten, waar reizigers naar zoeken en waar de behoeften in de markt liggen. Door blijvend onderzoek te doen naar de hotelmarkt, zijn wij de rest altijd een stapje voor. We weten wat er speelt en spelen daarop in. Dat maakt ons de beste partner voor ieder hotel.

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE DIENSTEN

De geschiedenis van Bruche

Bruche is afgeleid van Brussen en Che (je spreekt het uit als ‘Brusjee’). Che wordt in Latijns-Amerika vrij vertaald als vriend. Kortweg: Brussen en vriend. Bruche is namelijk in 2018 opgezet door Rutger Brussen en een toenmalige zakenpartner. Het idee van Bruche is ontstaan doordat wij merkten dat hotels en  organisaties om ons heen met een behoeften zaten. Namelijk: Hoe bouw ik een hotelmerk?

Om een hotelmerk te kunnen bouwen blijkt uit onderzoek continuïteit in marketinguitingen enorm belangrijk te zijn. Maar hoe doe je dit met verschillende type communicatie binnen één of meerdere hotels? Het antwoord: met consistente foto en video content. Veel hotels en organisaties werken met een vaste interieurfotograaf. Een goede eerste stap om continuïteit te creëren in de interieurfoto’s. Maar nog niet goed genoeg om de wereldreizigers van morgen te inspireren en aan je te binden.

Je onderscheidt je pas echt als hotel of organisatie als je meerdere (innovatieve) type foto en video content inzet in een vaste herkenbare stijl. Denk hierbij aan drone beelden, portretfoto’s van het personeel, 360 graden fotografie, lifestyle video’s en ga zo maar door. Om dit probleem op te lossen is Bruche ontstaan. Met jarenlange ervaring in de hotelbranche weten wij waar we over praten. Wij denken met hotels en organisaties mee en nemen de hele contentproductie uit handen. De opdrachtgevers zijn verzekerd van de hoogste kwaliteit content tegen een vaste prijs. Daarnaast hebben ze 24/7 een eigen content manager van Bruche die voor ze klaar staat. Binnen 24 uur een fotograaf op locatie? Het is geen enkel probleem voor ons.

Bel mij terug

Wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Wij bellen je z.s.m. terug!

Ons team

Elke dag werken we met ons vaste team van specialisten aan de mooiste opdrachten. Dit doen we vanuit ons kantoor in de voormalige TV studio’s in Aalsmeer. Het totale team van Bruche bestaat uit meerdere specialisten:

Rutger – Accountmanager
Tim – Productiemanager
Maarten – Fotograaf
Josien – Fotograaf
Lex – Videograaf
Duncan – Videograaf
Jordi – Animator

Daarnaast maken we voor meerdere opdrachten gebruik van ons uitgebreide netwerk. We werken met meer dan 80 verschillende specialisten. Alles voor de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Visie

Een wereld waar hotels en organisaties de nieuwe generatie inspireert om de grenzeloze schoonheid van onze wereld te ontdekken en te beleven.

Missie

Wij helpen hotels en organisaties bij het inspireren van de nieuwe generatie om de grenzeloze schoonheid van de wereld te ontdekken en te beleven door middel van het produceren van hoge kwaliteit, inspirerende en innovatieve content.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

We hebben 7 succesvolle projecten afgelopen maand mogen afronden.
Wil jij ook onderdeel worden van de Bruche community? Dat kan!