Hotel Content Productiebureau

Soorten videografie

VERSCHILLENDE SOORTEN VIDEOPRODUCTIES

Bruche, onderdeel van YouTube Agency IVC, is het enige video reclamebureau in de wereld wat zich uitsluitend richt op de hotelmarkt. Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt. De nieuwe generatie hotel bezoekers staat voor de deur. Om ze te bereiken en te binden aan jouw hotel produceren we kwalitatief hoge video’s voor hotels en organisaties. Als hotel of organisatie heb je behoefte aan een partij die alles voor jou uit handen kan nemen. Dat begrijpen wij. Om die reden werken wij samen met verschillende soorten videografen op meerdere gebieden. Zo ben jij ervan verzeker dat voor welk type videografie je ook kiest wij de meest ervaren specialist in huis hebben. Een video laten maken? Laat het ons weten en wij regelen het voor je. Bekijk hieronder alle verschillende soorten filmproducties die Bruche aanbiedt.

Social media video

Social media video

1 video
concept, productie & montage
v.a. €2500

Een social media video is dus de manier om de nieuwe generatie te bereiken en te inspireren. Nu je dit weet als hotel of organisatie is de volgende stap het professioneel inzetten van social media video’s. Onze social media specialisten helpen je graag.

Bekijk
Lifestyle video

Lifestyle video

1 video
concept, productie & montage
v.a. €2000

Een goede lifestyle video brengt jouw hotel online tot leven. Een video waarbij je door echte mensen wordt meegenomen in de beleving van het hotel. Mensen waarmee jouw gasten zich kunnen identificeren. Dat is de kracht van een goede lifestyle video.

Bekijk
Promotievideo

Promotievideo

1 video
concept, productie & montage
v.a. €2500

Een hotel promo video laten maken is de manier om gasten, klanten, collega’s en concurrenten te laten zien wat jou zo goed maakt. Een video productiebedrijf moet dat begrijpen. Of je nu kiest voor een korte promo video of een bedrijfsfilm met een drone, het gaat over de mensen achter het bedrijf.

Bekijk
Recruitment video

Recruitment video

1 video
concept, productie & montage
v.a. €2500

Maak het voor sollicitanten makkelijk om jouw organisatie en jouw cultuur beter te begrijpen. Een recruitment video is de uitgelezen kans om je hiermee te onderscheiden en mensen aan je te binden. Een bijkomend voordeel is dat je ook op dit gebied jouw hotelmerk beter neerzet. Een win-win situatie dus.

Bekijk
Animatie

Animatie

1 animatie
concept, productie & montage
v.a. €1500

Animatiefilmpjes zijn nu eenmaal een makkelijke en moderne manier om informatie over te brengen op de kijker. Wacht dus niet langer. Laat ons jouw animatie maken en ga mee met de toekomst. Wij hebben animatoren in huis die gewerkt hebben voor de grootste merken.

Bekijk
Event video

Event video

1 video
concept, productie & montage
v.a. €2500

Ieder event heeft zijn unieke aspecten. Om die reden werken wij met verschillende event videografen. Ieder is specialist in zijn eigen type event video. Ben je opzoek naar een specialist op het gebied van een trouwvideo, congresvideo, een event trailer of het maken van een aftermovie? Wij hebben de geschikte specialist voor jou.

Bekijk

WAAROM BRUCHE?

Wij kennen de reizergs van morgen. Dat komt omdat wij die nieuwe generatie zijn. Dat geeft ons de mogelijkheid om hotels, organisaties en merken te helpen. Bedrijven kiezen voor ons omdat wij de beste specialisten in huis hebben die expert zijn in hun vak. We hebben meerdere videografen die verschillende soorten videografie uitoefenen. Met jarenlange ervaring en oog voor detail maken zij het verschil. Of je nu behoefte hebt aan hotel fotografie, interieurfotografie, lifestylefotografie of social media video’s – voor alle soorten fotografie en videografie hebben wij de specialist in huis. Bijzondere verzoekjes? Niets is ons te gek. Zelfs 360 graden fotografie of eventfotografie is bij ons mogelijk. Wij zorgen voor een specialist bij jou op locatie, binnen 24 uur, zodat jij zeker weet dat de klus op tijd geklaard wordt.

Ongeacht voor welke soort videografie je kiest, wij doen alles vanuit een duidelijke visie. Anderen inspireren is onze missie. Wij kennen de wereldreizigers van morgen en weten hoe die zich oriënteren op reizen. Wij geloven dat mooie content, ongeacht de soort videografie, dé manier is om deze reizigers de wereld én jouw hotel te laten zien. Wacht niet langer en kies voor de soorten videografie van Bruche. Wees verzekerd van de hoogste kwaliteit videografie tegen de beste prijs.

Bij alle verschillende soorten videografie bieden wij de mogelijkheid om een merk te bouwen. Dit is dé manier om de nieuwe generatie reizigers te bereiken en aan je te binden. Ongeacht voor welke soort videografie je ook kiest, alles kan in jouw eigen stijl geproduceerd en opgeleverd worden. Op deze manier creëer je consistentie in al jouw verschillende soorten video’s. Kies uit een standaard, luxe, kleurrijke, avontuurlijke of vintage uitstraling. Of laat Bruche een unieke en eigen content stijl voor jouw hotel of organisatie maken.

Mocht je vragen hebben over één van de verschillende soorten videografie; neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

We hebben 7 succesvolle projecten afgelopen maand mogen afronden.
Wil jij ook onderdeel worden van de Bruche community? Dat kan!